Foredrag

Positiv kommunikation for sure mennesker

GEIR8199_TFår du opkastningsfornemmelse, når du bliver bedt om at tage ja-hatten på? Bliver du helt træt indeni, når chefen/konen/kollegaen igen har fået en ny idé, du forventes at springe ukritisk ud i?

Måske er du ligesom jeg født med en sund skeptisk tilgang til alting - eller også kender du sikkert én, der konsekvent stiller kritiske spørgsmål til åbenlyst gode ideer.

Uanset hvor på humørbarometeret du befinder dig, vil dette foredrag give dig konkrete teknikker til, hvordan du kan få din fysik til at fucke med din hjerne, så du bliver mere positiv. Du bliver bevidst om, hvordan simple øvelser kan ændre dine tanker, så både du selv og andre opfatter dig som et mere glad menneske.

 

Med dette foredrag får du chancen for at få det bedre med dig selv. Desuden er der en udtalt risiko for, at dine omgivelser vil lytte opmærksomt til dine nej’er og forbehold, når de ikke længere kommer i en lind strøm.

Min sunde skepsis forbyder, at jeg garanterer dig, at du går fra foredraget med motivation, inspiration og et positivt sind. Men jeg kan ikke afvise, at det rent faktisk bliver resultatet.

Eva Kristina Mikkelsen er journalist, videoproducent og foredragsholder. Efter i flere år at have arbejdet professionelt med kommunikation, tog hun beslutningen om, at hun ikke længere ville være surt-udseende “Nej-dame”. I dag er Eva Kristina Mikkelsen grundlæggende i godt humør, og på en dårlig dag smiler hun ganske uhæmmet.

Iværksætteri for ikke-iværksættere

Eva Kristina MikkelsenKan man blive iværksætter, når man har en baby på halvanden uge og ikke har udsigt til at få sin nattesøvn foreløbig? Kan man droppe et fast job og blive selvstændig videoproducent, når man er mor til fem? Kan man få succes som selvstændig, når man ikke aner et klap om likviditetsbudget, momsafregning og Adwords?

Svaret er et rungende ja, hvis du spørger mig. Jeg er journalist og indehaver af produktionsselskabet 1:30 Kommunikation i Svendborg.

 

 

I dette foredrag forklarer jeg på humoristisk og inspirerende vis, hvordan jeg har taget iværksætterrejsen med baby som drivkraft. Som tilhører går du fra foredraget med motivation til at tage ansvar for at nå dine egne drømme, og du bliver i stand til at fokusere på fordele frem for begrænsninger. Jeg vil komme med helt konkrete bud på, hvordan man med enkle målsætninger og teknikker kan tage et skridt på iværksætterrejsen af gangen.