Kaskader af morskab

Posted on

Kære dame i den sorte Mercedes stationcar på Linkenkærsvej i Svendborg i går, fredag d. 30. september kl. 14.35!


Jeg skriver til dig, fordi jeg bare vil fortælle, at vi er OK. Det var min 5-årige datter, Johanne, og jeg, der cyklede på cykelstien i går eftermiddag, da du passerede os i din store bil.

Du husker sikkert, at det regnede voldsomt, og at der på kort tid var blevet dannet en kæmpe vandpyt på Linkenkærsvej. De øvrige bilister satte farten markant ned, når de skulle igennem vandpytten, men det gjorde du ikke, tværtimod. Og tak for det!

 

Både Johanne og jeg blev overskyllet med en sand kaskade af vand, da du kørte forbi os, og det gav mig anledning til at opdage, hvor sej min 5-årige er blevet til at cykle. Hun fortsatte nemlig ufortrødent, selvom hun gispede efter vejret og måtte slippe styret for at tørre vand væk fra ansigtet.

Da vi holdt for rødt lys i lyskrydset, begyndte vi at grine, fordi hele situationen var ret så komisk. Jeg vippede vand ud af øret, og Johanne tømte sin venstre sko for vand. Jeg ved ikke, hvad vi lignede, men det har med garanti set sjovt ud! Du holdt lige ved siden af os i krydset, og vi vinkede faktisk til dig, bare for at gi’ dig et tegn om, at vi var OK. Jeg tror ikke, at du opdagede os, for du så ud som om, du havde meget travlt med at kigge stift ud af forruden.

 

Vi var nødt til at cykle forbi dagplejen for at hente Anemone, og derfor var både Johanne og jeg temmeligt kolde, da vi kom hjem. Vi gik direkte i et varmt bad, og derefter drak vi kakao med flødeskum. Jeg er ikke sikker på, at eftermiddagen havde budt på bad og kakao, hvis du ikke var kørt forbi os på Linkenkærsvej, så tak for den oplevelse.

 

God weekend!

PS: Det regner igen.

Johanne, Anemone og jeg drikker varm cacao for at få varmen
Johanne, Anemone og jeg drikker varm kakao for at få varmen.

 Johanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *