“Mor, du holder da ikke pause!”

Posted on

I går var jeg ude at løbe. Det er forholdsvis nyt, at jeg har genoptaget løberiet, og jeg elsker det. Eller, jeg elsker i hvert fald at komme hjem og tage et bad bagefter!

 

For at holde dampen oppe har jeg allieret mig med mine to store unger. De synes af en eller anden mærkelig årsag, at det er sjovt at cykle ved siden af mig, mens jeg storsvedende kæmper mig igennem Svendborgs smukke og kuperede terræn. Mens jeg løber og sveder, cykler de småsnakkende i adstadigt tempo ved siden af mig.

De er gode til at huske mig på, at jeg for et par dage siden lovede, at vi skulle løbe, og så er det svært for mig at finde på gode undskyldninger for at blive hjemme. De er med andre ord den helt perfekte motivation for mig.

 

Inden der går helt violin i den, vil jeg lige oplyse, at vi har været nødt til at beslutte, at der kun kan komme ét barn med af gangen – når de er med begge to, slås og skændes de, og så får jeg ikke løbet, men bruger i stedet tid på hhv. konfliktmægling og at finde det barn, der er stukket af i arrigskab.

 

I går var Johanne med på en tur på 3.8 kilometer. Jeg er stadig ikke så trænet, at jeg kan løbe 3-4 kilometer uden at skulle gå lidt af og til, så det gjorde jeg naturligvis også i går. På et tidspunkt bemærker Johanne, at jeg nu er endnu langsommere end før, fordi jeg er holdt op med at løbe. Hun spørger hvorfor, jeg går, og jeg svarer, at jeg har brug for en lille pause.

“Men mor, du holder da ikke pause!” udbryder hun bestyrtet, hvorefter jeg selvfølgelig sætter i løb igen, for jeg er jo ikke sådan én, der har brug for pauser.

 

I dag har jeg været hos lægen. Som har konstateret, at jeg har en hælspore. Det gør pi***ondt. Jeg har fået forbud mod at løbe.

 

Lige nu har jeg det lidt som om, at jeg går to skridt frem og ét tilbage. Det er vildt irriterende, for jeg hader følelsen af, at jeg ikke kan gøre noget. Jeg er nok nødt til at holde en pause trods alt… 

 

 

13161459_10208577777737881_772443398_o

13101342_10208577595813333_1767148589_n

13128706_10208577594133291_1232727252_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *