Blomsten og biksen er nu 2 år

Posted on

Mandag d. 3. marts 2014 kom vores lille Anemone til verden. Det var en fødsel, der tog 8 dage fra igangsættelse til forløsning, så man kan på alle måder argumentere for, at hun var længe ventet!

På trods af, at hun egentlig skulle have været født i februar og dermed være et vinterbarn, endte hun altså med at blive en forårsbebuder. Jeg har hørt fra flere, at de i 2014 spottede de første anemoner netop d. 3. marts, og derfor har hun fået navnet Anemone.

Anemone er mit tredje barn, Thomas’ nummer fem. Derfor var forventningen, at vi kunne tage den lidt på rutinen, og én fra eller til og så videre. Men Anemone ville det anderledes, og de første måneder havde hun kolik og græd derfor meget. Det holdt heldigvis op.

Så begyndte hun at få mellemørebetændelse igen og igen og igen. Jeg kan tydeligt huske en aften, hun sad i badekarret, og Thomas og jeg sad ved siden af. Thomas kigger på mig og siger med et træt suk: ”Nu synes jeg, at det begynder at blive lettere!” På det tidspunkt var hun godt 9 måneder gammel, og hun havde netop fået dræn i ørerne for første gang.

Der er ingen af de andre børn, der nogensinde har haft nævneværdige problemer med ørerne, og det har Thomas og jeg heller ikke. Men der er åbenbart ikke rigtig noget, der skal være nemt med Anemone, og hun har jævnligt mistet drænene i ørerne med deraf følgende mellemørebetændelse. Hun har fået dræn i fem gange nu. Enhver, der har haft et ørebarn ved, at man ikke sender sine børn i narkose for sjov. Man gør det, fordi alternativet er langt værre.

Nu er hun lige fyldt to. Vores lille energibundt, som dagligt er til stor fornøjelse og lidt frustration, er ikke længere en baby. Gudskelov. Og tillykke med fødselsdagen, lille-store skat!

I øvrigt er mit iværksætter-eventyr dermed også snart to år gammelt. Det var nemlig med et spædbarn på armen, jeg traf beslutningen om at bliver selvstændig videoproducent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *