Bedre sent end aldrig!

Posted on

Nu skal bloggen i gang!

Jeg har i flere år skrevet lidt sporadisk om, hvordan det er at være en del af min familie, og nu er det tid til at ”samle” fortællingen her på min blog.

Jeg tror ikke, at min familie adskiller sig væsentligt fra de fleste andre familier. Mange børn og voksne vokser op i sammenbragte familiekonstellationer med bonusbørn, stedforældre, papsøskende og hvad det ellers hedder. Jeg skriver ikke for at illustrere, hvordan min familie skiller sig ud fra mængden. Jeg skriver bare for at fortælle, hvordan verden ser ud fra Walkendorffsvej 41 i Svendborg. Hvis nogen kan blive inspireret, opløftet, provokeret eller irriteret over mine betragtninger, står det for deres egen regning.

Mine børn er hver dag en stor inspiration for mig. Jeg håber, at bloggen måske på et senere tidspunkt kan være et vidnesbyrd til dem om, hvor stor en inspiration, de egentlig er.

KH K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *