3 x passion

Posted on

Jeg læste for nylig et ordsprog i retning af: Du skal finde en passion, du kan gøre til din levevej, en passion, der kan udfolde din kreativitet og en passion, der kan holde dig i form.

Jeg kan uden tvivl sætte flueben ved to x passion: min levevej og det kreative. Jeg synes virkelig, at jeg har formået at gøre min passion for levende billeder og formidling til min levevej. Tjek.

Min kreative passion har jeg også fundet; håndarbejde. Jeg har altid gang i strikkepinde, hæklenål, symaskine og overlocker. For mig er håndarbejde lig med mental udrensning. Jeg slapper af, og jeg bliver simpelthen høj af at kunne producere noget, der ikke nødvendigvis ligner noget, der kan købes.

Indrømmet: efter tre graviditeter og fødsler har jeg ikke længere den krop, der skal til, for at kunne købe stangtøj. Og her kommer vi så til min achilleshæl: jeg har ikke fundet den passion, der holder mig i form. Og det er jeg faktisk ret så træt af, for jeg er jo et fornuftigt tænkende menneske, der godt kan regne ud, at hvis jeg gad at prioritere motion, så ville det føre til mere energi – som så igen ville føre til bedre velvære og alt muligt. Jeg ved det. Og jeg gider ikke engang at begynde at fremføre undskyldningerne, for det er simpelthen så enerverende banalt, at jeg har travlt med børn og job. Ja, hvem fanden har ikke det?

Jeg har læst, at man kun kan koncentrere sig om én stor ting af gangen, og det kan jeg godt tilslutte mig. Det sidste godt halvandet år har jeg ikke tænkt på ret meget andet end virksomhed og så at få mit familieliv til at hænge sammen. Men nu synes jeg ikke rigtig, at jeg kan være bekendt at bruge det som undskyldning længere – jeg bliver nødt til at komme ud af den boble, så jeg kan komme en lille smule i form igen.

Jeg har faktisk nogle fine, nye løbesko – eller nye, det var de i hvert fald for et år eller to siden, da jeg fik dem. De er ikke blevet slidt op, lad mig bare sige det sådan. Hvad har de løbet? 10 eller 20 kilometer i alt? Jøsses, det er tamt! Nå, jeg må op på hesten. Og det må I gerne holde mig op på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *